Recepte:
- 1 seleriju sakne
- 1 liels mizots ābols
- 1 krūze mērcētu dzērveņu (kaltētas)
- 1 krūze mērcētu valriekstu
- eļļa
- sāls
- citronu sula
- Sarīvē selerijas sakni ar ābolu.
- Pievieno mērcētās dzērvenes un mērcētos riekstus.
- Sajauc ar atsevišķi sagatavoto eļļas - citrona - garšvielu mērci.
- ĻAUJ IEVILKTIES!
Patiesībā, mani pārsteidza šāda kombinācija, jo selerijas sakne un valrieksti ir īpatnējas sastāvdaļas, kuras neļaujas visām kombinācijām (kā, piemēram, banāni).
Garšīgi! Šie salāti lieliski der tad, ja jābaro liels cilvēku skaits, jo nav sarežģīti, dārgi un ir barojoši ( vismaz man, bet es nesūdzos par sāta sajūtu :D ).
No comments:
Post a Comment