28/05/2015

Kazeņu Nana cream

Kazenes mūsu mājās ir mazliet eksotiskas ogas, tās ēdam reti. Patiesībā, neatceros, kad pēdējo reizi tās tika ēstas... Kur nu vēl pašu lasītas..
Recepte:
  • 1 saldēts banāns
  • sauja saldētu kazeņu
* Blenderē līdz iegūst saldējuma cienīgu konsistenci.


Rezultāts:
Iemīlējos krāsā. Tieši ceriņu laikā, ceriņu lillā, dievīgi!
Pats saldējums neizraisīja lielo sajūsmu, biju gaidījusi izteiksmīgāku garšu. Lai gan tas bija sagaidāms, jo kazenes ir neitrālās ogas, ja salīdzina, piemēram, ar avenēm, kurām garša ir ļoti izteiksmīga.
Garša ir ogu saldējuma cienīga, patīkams vēsums karstai vasaras dienai. Pieļauju, ka taisīšu vēl, bet miksējot ar vēl kādu ogu saldējuma bumbu vai ogu mērcīti!
Vīram garšoja, patiesībā šis saldējums ir mazliet eksotisks, patīkami! :)


No comments:

Post a Comment